Hoppa till sidans innehåll

RM omgång 1 i Luleå är nu spelad

15 OKT 2017 23:48
Då var årets första RM-helg över och vi är nöjda med helgen där det blev två vinster mot Sunderby SK och Tureberg Basket samt en förlust mot fjolårets final four lag Fryshuset Basket.
  • Skapad: 15 OKT 2017 23:48

Vi i Gladan Basket F02 är glada att vi fick möjligheten att få vara arrangör av denna första RM-omgång som spelade i Hälsans Hus i Luleå. Sunderby  SK från Luleå tillsammans med två Stockholmslag, Fryshuset Basket och Tureberg Basket vilka fick komma upp och spela basket i basketstaden nummer ett i Sverige. Det har varit ett mycket bra arrangemang och vi har fått idel lovord av de lag som deltagit och vi själva är nöjda och vill rikta et särskilt stort tack till alla funktionärer, domare och supportrar som varit med och gjort denna helg till ett bra arrangemang.

Angående vår egen prestation är vi nöjda med helgens matcher där vi har fått chansen att spela mot två nya lag som vi aldrig tidigare möt. Vi har fått tre bra matcher som förhoppningvis har gjort att vi som lag kommit samman bättre och bättre och att vi börjar hitta och förstå varandra på planen allt mer. Två vinter och en förlust mot ett av Sveriges bästa F02-lag får anses vara ett fullt godkänt resultat när vi nu sumerar helgen. Vi har fått chansen att prova och öva på lita olika taktiska moment under helgen som vi också tar med oss nu inför fortsatta seriespel och kommande RM-omgång(ar).

Skribent: Nicklas Karlsson
Epost: Adressen Gömd

KONTAKTUPPGIFTER
Coach Nicklas Karlsson
070-588 37 53

Lagledare Vakant


TRÄNINGSTIDER
Inga träningstider för säsongen 2018/2019

E-POST
This is a mailto link

Arbetschema

gladan_facebook_6

Gladans profilkläder Stadium Teamsales

 

Vi sponsrar Gladan F01/02 

ITASCA Consulting AB

BnearIT AB

Postadress:
BK Gladan - Basket
Box 11052
97627 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info