Hoppa till sidans innehåll

Möten


Gladan F03 Uppstartsmöte 2014-10-04

Minnesanteckningar

Vi har fått både nya och ”nygamla spelare tillbaka till laget vilket är mycket glädjande. Vi kommer att fortsätta att jobba med spelarutveckling även denna säsong.

Vi kommer att fortsätta att träna 3 ggr/veckan, Felicia och Hanna kommer att svara för det basketmässiga innehållet, Patrick och Matti stöttar med det som är runt träningar.

 

Avgifter

Vi har aldrig tidigare år tagit ut någon lagavgift av spelarna men mötet beslutade nu att vi ska öppna ett lagkonto och ta ut en lagavgift på 300 kr/spelare denna säsong bland annat för att möjliggöra deltagande i cuper. Denna avgift går till lagets utgifter och är ej det samma som medlemsavgiften till Gladan. Medlemsavgiften till Gladan betalas in via Gladans bankgiro. Avgiften till Gladan Basket är 750 kr för denna säsong, information hittar ni på https://www.gladanbasket.se. Denna avgift täcker hallhyror, domaravgifter, spelarförsäkringar, dräkter mm.

 

Ekonomi

Ewa-Marie Zetterkvist (Lovisa Z mamma) öppnar ett lagkonto snarast. Information kommer via hemsidan.

 

Försäljning av saffran

Mötet beslutade att vi ska sälja saffran nu i höst, Viktoria (Amandas mamma) beställer och sen blir det försäljning. Vi ska tillsammans sälja 288 burkar för 100kr st. Burkarna beräknas vara levererade den 10:e oktober och Inbetalning till lagkontot ska vara gjort SENAST 20 oktober. När man vill sälja burkarna är därefter upp till varje spelare.

 

Framtida jobb

För att bättra på lagkassan ytterligare har Stefan (Amandas pappa) möjlighet att ”fixa jobb” till laget. Han återkommer med vilka jobb som vi skulle kunna genomföra.

 

 

Sponsring till våra sammandrag

Varje spelare ska försöka att ordna minst en sponsor under denna säsong, vi kommer att ansvara för två sammandrag där vi har möjlighet att sälja fika mm. Sponsringen kan bestå av olika saker allt från att sälja reklam, matchbollar, matchplaner men även sponsring av mat, fika mm.

 

Sponsrade lagkläder

Vi enades om att försöka ta in sponsorer för att kunna köpa lagtröja/lagjacka denna säsong. 

Matti kommer även att kolla med Gladan om det finns uppvärmningströjor samt fler dräkter eftersom att vi blivit avsevärt fler spelare.

 

Provturnering

Vi ska även se över om vi kan bjuda in till en ”prova på” turnering i slutet på säsongen. Syftet är att få prova på 5 manna spel, dvs den typ av basket som vi kommer att spela nästa säsong.

 

Sammandrag och cuper

Vi ansvarar för sammandrag den 6:e december i Luleå Energi Arena samt ett sammandrag den 17:e alt 18:e januari. Patrick ansvar för planeringen av sammandragen, mer information kommer.

Patrick kollar upp vilka cuper som finns inför nästa säsong då målet är att delta i en cup på ”annan ort”. Innevarande säsong så spelar vi LEO´s cup och LULEBO cup.

 

Övrigt

Vi förde en diskussion angående träningsnärvaro. Från ledarhåll är det viktigt att få veta om spelarna inte kan delta på träningar, därför kommer Felicias nummer att läggas ut på hemsidan så att man via sms kan meddela henne om man inte kan komma på träningen. De som har annan verksamhet och mer regelmässigt inte kommer att delta vissa träningsdagar behöver inte meddela träningsfrånvaro vid varje tillfälle.

 

SMS:a till Felicia om ni inte kan komma på träningen. :-)

Felicias nummer: 076-8499506.

 

Vid protokollet

Patrick Zetterkvist

 

 

Uppdaterad: 09 OKT 2014 22:39 Skribent: Matti Rantatalo

KONTAKTUPPGIFTER

Coach Patrick Zetterkvist

070-000 00 00 (e-post)

Coach Matti Rantatalo

070-000 00 00 (e-post)

 

TRÄNINGSTIDER

 

E-POST

This is a mailto link

gladan_facebook_6

---------------------------------------

Postadress:
BK Gladan - Basket
Box 11052
97627 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link